© 2015 J.G. van der Stok, Apeldoorn
Hoera, ik leer noten lezen
Een kleurig en speels boek met oefeningen om noten te leren lezen, maatoefeningen te maken, notenwaarden te leren, etc. Het is in de afgelopen jaren tijdens de lessen gegroeid vanuit de behoefte om op een speelse manier meer aandacht te besteden aan noten lezen, maat en tellen. Zeer geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zes, zeven. De meeste kinderen werken er met plezier in en vragen daarna om meer... In de onderstaande afbeeldingengalerie vind je een selectie van de inhoud.
Klik op de titelpagina of één van de andere afbeeldingen voor een vergrote afbeelding. Met de bedieningselementen aan de onderzijde van de afbeelding kun je een diapresentatie starten. Met de spatiebalk kun je pauzeren.
Auteur en uitgever: John van der Stok - ISBN: 978-90-79828-01-2 Prijs: € 18,95 incl. verzendkosten. Voor België € 22,95
Bestellen? Stuur een email met de titel en het aantal van de te bestellen boeken naar muzieklespraktijk@johnvanderstok.nl. Vermeldt daarbij je naam, adres, postcode en woonplaats. Maak het totaalbedrag over op NL68 RABO 0383 3142 16 t.n.v. J.G. van der Stok EO Nadat de betaling is ontvangen wordt dit per email bevestigd en wordt de bestelling direct verzonden.
Werkboek noten lezen en maatoefeningen voor kinderen Let op: I.v.m. de zomervakantie is de lespraktijk gesloten!!  Er kunnen dan ook geen boeken besteld worden!!!
Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok