© 2015 J.G. van der Stok, Apeldoorn
Spelen met noten, maat en ritme
Uiteraard is het ook voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen nodig om met behulp van extra lesmateriaal meer aandacht aan het noten lezen te schenken en meer te leren over de maatsoorten, notenwaarden, enzovoort. Inhoudelijk zijn het oefeningen en opdrachten gelijkwaardig aan “Hoera, ik leer noten lezen”, maar het is strakker uitgevoerd, in zwart/wit, en oogt daardoor - voor tieners belangrijk - minder “kinderachtig”. In de onderstaande afbeeldingengalerie vind je een selectie van de inhoud.
Klik op de titelpagina of één van de andere afbeeldingen voor een vergrote afbeelding. Met de bedieningselementen aan de onderzijde van de afbeelding kun je een diapresentatie starten. Met de spatiebalk kun je pauzeren.
Auteur en uitgever: John van der Stok - ISBN: 978-90-79828-01-2 Prijs: € 14,50 incl. verzendkosten.
Bestellen? Stuur een email met de titel en het aantal van de te bestellen boeken naar muzieklespraktijk@johnvanderstok.nl. Vermeldt daarbij je naam, adres, postcode en woonplaats. Maak het totaalbedrag over op NL68 RABO 0383 3142 16 t.n.v. J.G. van der Stok EO Nadat de betaling is ontvangen wordt dit per email bevestigd en wordt de bestelling direct verzonden.
Spelen met noten, maat en ritme
Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok