© 2015 J.G. van der Stok, Apeldoorn
In dit boek leer je de structuren van de toonladders kennen, wat hun onderlinge samenhang is, de volgorde van de toonladders (kwintencirkel) en de volgorde van de kruizen en mollen. Behandeld worden de grote tertstoonladders (majeur), de kleine terts toonladders (mineur), en deze weer in twee soorten, namelijk melodisch en harmonisch mineur. Alle toonladders in dit boek zijn genoteerd met de vingerzetting voor toetsinstrumenten. Kennis van de toonladders is een must voor het doorgaan met het volgende boek! In de onderstaande afbeeldingengalerie vind je een selectie van de inhoud.
Spelen met toonladders
Spelen met toonladders
Klik op de titelpagina of één van de andere afbeeldingen voor een vergrote afbeelding. Met de bedieningselementen aan de onderzijde van de afbeelding kun je een diapresentatie starten. Met de spatiebalk kun je pauzeren.
Auteur en uitgever: John van der Stok - ISBN: 978-90-79828-01-2 Prijs: € 14,50 incl. verzendkosten
Bestellen? Stuur een email met de titel en het aantal van de te bestellen boeken naar muzieklespraktijk@johnvanderstok.nl. Vermeldt daarbij je naam, adres, postcode en woonplaats. Maak het totaalbedrag over op NL68 RABO 0383 3142 16 t.n.v. J.G. van der Stok EO Nadat de betaling is ontvangen wordt dit per email bevestigd en wordt de bestelling direct verzonden.
Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok