© 2015 J.G. van der Stok, Apeldoorn
Spelen met Intervallen en Akkoorden
Klik op de titelpagina of één van de andere afbeeldingen voor een vergrote afbeelding. Met de bedieningselementen aan de onderzijde van de afbeelding kun je een diapresentatie starten. Met de spatiebalk kun je pauzeren.
Auteur en uitgever: John van der Stok - ISBN: 978-90-79828-01-2 Prijs: € 14,50 incl. verzendkosten
Bestellen? Stuur een email met de titel en het aantal van de te bestellen boeken naar muzieklespraktijk@johnvanderstok.nl. Vermeldt daarbij je naam, adres, postcode en woonplaats. Maak het totaalbedrag over op NL68 RABO 0383 3142 16 t.n.v. J.G. van der Stok EO Nadat de betaling is ontvangen wordt dit per email bevestigd en wordt de bestelling direct verzonden.
In dit werkboek staan veel praktische en theoretische oefeningen met intervallen en akkoorden. Eerst maak je kennis met de intervallen, zoals de grote terts, de verminderde septime of de overmatige kwart. Op allerlei manieren ga je daarmee oefenen. Vanuit je kennis van de intervallen ga je allerlei akkoorden samenstellen in diverse toonsoorten: mineur akkoorden, septime-akkoorden, none-akkoorden, noem maar op. Ook leer je werken met akkoordsymbolen, zoals gebruikelijk in de lichte (pop)muziek. Je leert de harmonische familierelatie tussen akkoorden onderling kennen. Daarna ga je allerlei akoordenreeksen spelen, ook weer in diverse majeur en mineur toonsoorten. Het is een boek voor meer gevorderde toetsenisten. Geschikt als extra studiemateriaal bij privélessen en op muziekscholen. Het is pittig materiaal dus begeleiding van een docent heeft zeker een meerwaarde. In de onderstaande afbeeldingengalerie vind je een selectie van de inhoud.
Spelen met intevallen en akkoorden
Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok Welkom bij  Muzieklespraktijk John van der Stok